Arbëri

ATK-ja mbledh afro 1 milion euro borxhe nga bizneset për dy ditë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka bërë të ditur të martën se brenda dy ditëve ka arritur të mbledhë afro 1 milionë euro borxhe nga bizneset.

Sipas njoftimit, më 20 dhe 23 maj janë zhvilluar aksione te 14 biznese, te të cilat janë bërë edhe konfiskimet.