Arbëri

KOSTT: Nëse kthehen tarifat e lira do të kthehen reduktimet

 

Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu (KOSTT) ka thënë se do të rrezikohet siguria e furnizimit me energji elektrike dhe do të ketë kthim të reduktimeve, në rast se në vend kthehen tarifat e lira të energjisë.

Të enjten, Gjykata e Apelit vërtetoi masën e pezullimit ndaj vendimit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për vënien e tarifave të reja, më të shtrenjta, të energjisë elektrike. Të menjëhershme kanë qenë kërkesat e partive opozitare që qytetarëve t’u kthehen mjetet që kanë shpenzuar në kuadër të tarifave të reja.