Arbëri

OJQ-ja nga veriu lanson portalin “Miqësia serbo - shqiptare”

Screenshot
 

Organizata Joqeveritare Aktiv nga Mitrovica e Veriut, ka lansuar të martën një faqe të internetit në tri gjuhë: shqip, serbisht dhe anglisht, por qëllimi sipas autorëve, është të informojë më shumë për dy kombe: shqiptarët e serbët.

“Veçanërisht të rinjtë, të mësojnë për anët e mira të marrëdhënieve serbo-shqiptare, për të cilat nuk dihet mjaftueshëm”, tha autorja e këtij portali Aleksandra Pavloviq, gjatë promovimit të tij të martën në Çagllavicë, përcjell “Radio KIM”