Arbëri

G7 u bën thirrje Kosovës e Serbisë t’i implementojnë marrëveshjet e kaluara

G7 takimi në Gjermani
Foto: AP
 

G7 ka dal me një komunikatë pas takimit të ministrave të Jashtëm të këtyre shtatë vendeve të shtunën në Gjermani.

Për situatën në Ballkan Perëndimor, G7, ka bërë thirrje ndër të tjera që Kosova dhe Serbia të angazhohen në mënyrë konstruktive në dialog dhe të implementojnë plotësisht gjitha marrëveshjet e arritura në Bruksel në të kaluarën dhe atë pa vonesa.