Arbëri

Për ditët e FAMILJES, blej e knaqu me krejt familjen!

 

Dita e familjes si një prej ditëve më të rëndësishme të vitit për secilin nga ju, përbën dëshirën të jeni bashkë me familjen dhe të shkëmbeni dhurata me njëri-tjetrin.

Rrjeti i marketeve Viva Fresh Store në mënyrë qe t’ua bëjë më të lehtë ka vendosur që të ofrojë ZBRITJE në shumë artikuj që janë të nevojshëm për secilën familje dhe secilën shtëpi.