Arbëri

AGK-ja dënon presionin dhe fyerjet ndaj gazetarit të KOHËS, Agim Ademi

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka dënuar presionet dhe fyerjet që janë bërë ndaj gazetarit të KOHËS, Agim Ademi.

Ademi ka raportuar për shpenzimet e kryetarit të Shtimes, Qemajl Aliu, për dy dreka zyrtare.