Arbëri

Komunat kundër vendimit të Qeverisë për pronat e AKP-së, “ishte i ngutshëm”

 

Komunat në Kosovë po kundërshtojnë shfuqizimin e vendimeve të ish-Qeverisë Haradinaj për dhënien në shfrytëzim të pronave nga Agjencia Kosovare e Privatizimit.

Komunat të cilat tashmë kanë shfrytëzuar pronat dhe kanë investuar në to, e shohin të pakuptimtë që tash të shfuqizohet vendimi që ia mundësoi ato.