Arbëri

Zekaj: ZRRE-ja është e obliguar t’i pezullojë tarifat e reja të energjisë elektrike

ZRRE-ja do të apelojë pezullimin e tarifave të reja nga Themelorja
 

Përkundër që Gjykata Themelore ka vendosur për pezullimin e tarifave të reja të energjisë elektrike, Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ende nuk ka pezulluar vendimin për shtrenjtimin e rrymës.

ZRRE-ja ka paralajmëruar ta dërgojë në Apel vendimin e gjykatës, dhe të vazhdojë aplikimin e shtrenjtimit të energjisë elektrike, ashtu sikur që është bërë prej 9 shkurtit e këndej.