Arbëri

RrGK: Ngacmimet seksuale në punë nuk raportohen për shkak të frikës së përjashtimit

 

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) ka lansuar botimin e dytë të raportit Diskriminimi me bazë Gjinore dhe Punësimi në Kosovë.

Igballe Rugova nga RrGK ka thënë se prej vitit 2016 vazhdimisht po avokojnë për Ligjin e Punës, pasi sipas saj, sot e kësaj dite i diskriminon qytetarët e Kosovës e sidomos gratë.