Arbëri

Nagavci: Gjatë periudhës 2021-2022 janë raportuar 20 raste të dhunës në shkolla

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione të mërkurën është raportuar për rastet e dhunës nëpër shkolla, si dhe masat e ndërmarra nga ana e institucioneve kompetente.

Në raportim, ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka thënë se do të rritet numri i inspektorëve të arsimit.