Arbëri

Fakulteti i Bujqësisë afër përfundimit, alarmohet për rrezik nga largpërçuesi

 

Pas gati një dekadë punimesh në objektin e ri të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë, studentët këtë tetor pritet që ligjëratat t’i ndjekin në salla të reja.

Por, krahas hetimeve që po zhvillohen mbi procedurat e prokurimit, dekani i Fakultetit, Badri Dragusha, ka shprehur edhe një shqetësim. Ai alarmon mbi rrezikon nga një largpërçuesi i tensionit të lartë që ndodhet pranë objektit të ri.