Arbëri

IPK-ja pas aksionit të sotëm ku u arrestuan 50 zyrtarë shtetërorë: Veprimet hetimore do të vazhdojnë

 

Zëdhënësi i Inspektoratit Policor të Kosovës, Arbër Beka, ka thënë se aksioni i sotëm “Pika”, ku janë arrestuar 48 zyrtarë të Policisë së Kosovës dhe dy të Doganës për vepra penale marrje ryshfeti e keqpërdorim i detyrës, jep mesazh se integriteti i Policisë së Kosovës është prioritet.

Ai ka falënderuar angazhimin e hetuesve të IPK-së.