Arbëri

Qeverisë i kërkohet të jetë më aktive në procesin e dialogut

Dialogu
 
Ky tekst është Premium por sot mund ta lexoni pa pagesë!

Qeverisë së Kosovës është duke iu kërkuar që të jetë më aktive në procesin e dialogut, dhe të jetë ajo që ofron alternativa drejt marrëveshjes përfundimtare.

E kjo, sidomos pas deklaratës së emisarit të SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar.