Arbëri

Hovenier: Synimi i Putinit për ta përçarë Perëndimin ka dështuar

 

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka thënë se historia do të tregojë se zgjedhja që ka bërë presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka qenë e gabuar dhe se synimi i tij për ta përçarë Perëndimin ka dështuar.

Hovenier në shkrimin e tij në faqen e Ambasadës së SHBA-së, ka thënë se agresioni i Putinit ndaj Ukrainës do t’i kushtojë rëndë Rusisë.