Arbëri

Bizneset shqiptare në botë me adresë të veçantë në KOHA

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Portali KOHA në bashkëpunim me agjencinë e marketingut “Era Press” në Zvicër ka lansuar platformën e veçantë, ku biznese të shqiptarëve kudo në botë mund t’i prezantojnë veten dhe të arriturat e tyre.

Përmes rubrikës Albbiz, bizneset e shqiptarëve do të mund të njihen më shumë mes vete dhe të lidhin bashkëpunime.