Arbëri

Opozita mbështet protestën e PSD-së, por s’do të marrë pjesë

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Protestës kundër shtrenjtimit të rrymës të shtunën nuk pritet t’i bashkohen partitë në opozitë. Ndonëse mbështesin kërkesat e saj, thirrjes së PSD-së për pjesëmarrje deri më tani nuk i janë përgjigjur pozitivisht. Në anën tjetër, nga Partia Socialdemokrate thonë se opozita aktuale në Kuvend ka shterur metodat dhe se reagimi i saj nuk është i mjaftueshëm

Kundërshtimi i partive parlamentare në opozitë lidhur me shtrenjtimin e rrymës nuk pritet të dalë jashtë veprimeve të tyre në Kuvend.

Ftesës për t’iu bashkuar protestës kundër rritjes së çmimit të energjisë, ato nuk i janë përgjigjur pozitivisht.