Arbëri

Qeveria s’planifikon ta ndryshojë vendimin për hyrjen në kufi me tri doza të vaksinës

 

Vazhdon kaosi në pikat kufitare me Kosovën. Të gjithë ata që nuk i kanë tri doza vaksinash nuk lejohen të hynë në territorin kosovar.

Ka prej tyre që e kishin të domosdoshme të shkonin dhe përpos dy dozave janë detyruar të bëjnë edhe teste PCR. Kjo masë e shtetit të Kosovës do të zgjasë 2 javë.