Arbëri

Gashi e quan të paaftë Qeverinë Kurti, thotë se hallet e qytetarëve po shtohen

Foto: KOHA
 

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, ka deklaruar se paaftësia e Qeverisë Kurti po e sfidon dhe dëmton mirëqenien e qytetarëve, derisa sipas tij, hallet vetëm po shtohen përditë.

Ai shkroi në Facebook se Qeveria zgjidhjet e problemeve i ka me “terapinë” “shto një problem për të shuar një tjetër”, e sipas tij, kjo e ka origjinën të qeveritë e paafta dhe populiste.