Arbëri

Ndalohen vizitat në burgje për shkak të COVID-19

 

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka marrë disa vendime për shkak të gjendjes me pandeminë në vend dhe nga nesër, ato do të hyjnë në fuqi.

Sipas njoftimit të SHKK-së, do ndalohen vizitat familjare, vikendet për të burgosurit dhe vizitat në lokalet e veçanta.