Arbëri

Gjendja e rrugëve pas reshjeve të borës

 

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar për gjendjen e rrugëve në Kosovë pas reshjeve të borës gjatë të enjtes mbrëma e që kanë vazhduar edhe të premten.

Ministria njoftoi se pas reshjeve të fundit të borës, sipas informatave të siguruara nga terreni për mirëmbajtje verore dhe dimërore, gjendja e rrugëve në gjithë vendin është e mirë.