Arbëri

NIMI TV sjell trion fantastike me ofertën e radhës për diasporë!

 

Nimi TV sjell zbritjet në Ofertën Trio Fantastike!

Nga 130.56 euro në 99.99 euro për 12 muaj+1 muaj falas me 30 % zbritje, dhe qasje në tri pajisje në të njëjtën kohë!