Arbëri

Shefja e re e UNMIKU-t, Ziadeh, shpreh mbështetjen për dialogun Kosovë – Serbi

Caroline Ziadeh
 

Ka arritur në Kosovë shefja e re e UNMIKU-t dhe përfaqësuesja e Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së në Kosovë, Caroline Ziadeh.

Ziadeh, që është nga Libani, në këtë post e ka zëvendësuar Zahir Taninin.