Arbëri

Cahani: Komunat i nënshkruan kontratat e mëdha afër zgjedhjeve

 

Naim Cahani nga KDI ka folur për shpenzimin e parasë publike në kategorinë e subvencioneve dhe investimet kapitale në nivelin komunal.

Ai ka thënë se ideja ka qenë me shiku nëse kryetarët e komunave i shfrytëzojnë asestet publike për të ndikuar te elektorati.