Arbëri

PDK-ja planifikon nëndegë të partisë në diasporë

 

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica, ka paralajmëruar formimin e nëndegëve të kësaj partie, siç ka thënë ai, në të gjitha vendet ku jetojnë shqiptarët.

Në një postim në Facebook, ai ka shkruar se kjo do të bëhet me kërkesë të qytetarë në diasporë dhe me qëllim të koordinimit sa më të mirë të punëve të përbashkëta në zhvillim të vendit.