Arbëri

Ndërmarrjet publike përfitojnë miliona euro nga shteti, kërkohet privatizimi i tyre

 

Ndarja e miliona eurove nga Qeveria për ndërmarrjet publike, nga kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve, Agim Shahini, po vlerësohet si tentim për t’i shpëtuar ato nga dështimi.

Në një intervistë për Ekonomia Online, Shahini ka thënë se nëse Qeveria i financon ato në mënyrë të veçantë, atëherë duhet të bëhet privatizimi i tyre që të hiqet barra nga Qeveria dhe nga buxheti i shtetit.