Arbëri

Pasojat e reduktimeve - 25 trafo të djegura e dhjetëra qytetarë të bllokuar në ashensorë

 

Javëve të fundit janë shtuar problemet e qytetarëve si pasojë e krizës energjetike që ka kapluar vendin.

Mbingarkesat në sistem dhe problemet e tjera që kanë sjellë çrregullimet me rrymë ua kanë shtuar punën edhe zjarrfikësve.