Arbëri

Rizvanolli fajëson qytetarët se po e shfrytëzojnë rrymën për komoditet

 

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka thënë se qytetarët e Kosovës e shfrytëzojnë për komoditet energjinë elektrike, për tu ngrohur.

Rizvanolli ka thënë se qytetarët do të duhet të gjejnë alternativa të tjera për ngrohje, në mënyrë që të kursehet energjia elektrike, në të kundërtën, siç ka thënë, qytetarët do të paguajnë përmes faturës dhe taksave.