Arbëri

Haxhiu me homologun danez vizitojnë burgun në Gjilan

 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, bashkë me homologun e saj nga Mbretëria e Danimarkës, Nick Hakerup, dhe me ekipet e tyre kanë vizituar ambientet e Institucionit Korrektues në Gjilan.

Në këtë vizitë, ministrat e drejtësisë të të dyja vendeve u njoftuan me gjendjen e infrastrukturës së përgjithshme të këtij institucioni, si dhe shërbimet që ofrohen aty.