Arbëri

Për katër muaj, 89% e të vdekurve nga COVID-19 në Kosovë ishin të pavaksinuar

 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në periudhën 5 gusht – 1 dhjetor në Kosovë kanë vdekur 1.435 persona të infektuar me COVID-19, prej tyre 1.280 ishin të pavaksinuar apo 89 për qind.

MSH-ja ka bërë të ditura këto shifra, duke apeluar se vaksinat kanë rol kyç në parandalimit e infektimit, vdekjeve dhe shtrimeve në spital nga COVID-19.