Arbëri

Një i vdekur dhe 19 raste me COVID-19 sot në Kosovë

 

Një i vdekur dhe 19 raste me COVID-19 janë regjistruar sot në Kosovë. Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë janë testuar 2.236 persona.

MSH-ja ka njoftuar se gjashtë qytetarë janë shëruar ndërkaq numri i të shëruarve në nivel vendi është 157.859.