Arbëri

1000 specializantë në Kosovë janë pa pagesë

Foto: KOHA
 

Pleurat Sejdiu, kryetar i Odës së Mjekëve të Kosovës, ka thënë se 1000 specializantë, nga 1427 sa janë në Kosovë, nuk paguhen për punën që kryejnë si mjekë.

Sejdiu ka thënë në “60 Minuta” të KTV-së, se këta 1000 specializantë janë me subvencione dy ose tremujorshe dhe në mëshirën e Qeverisë.