Arbëri

Kërkohet heqja e orës policore gjatë festave të fundvitit

 

​Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që disa nga masat e ndërmarra nga Qeveria për respektim të masave kundërCOVID-19, të largohen dhe të ketë më shumë ekipe mobile nëpër fshatra malore.

Sazan Ibrahimi, drejtor i AKK-së tha në një intervistë për KosovaPress se përkrahin masat kundërCOVID-19, por kërkon heqjen e orës policore gjatë festave të fundvitit.