Arbëri

Ambasadori gjerman në Beograd: Duhet zbatuar gjitha marrëveshjet e arritura në Bruksel

 

Ambasadori i Gjermanisë në Beograd, Thomas Schieb, ka thënë se qëndrimi i Gjermanisë ndaj Kosovës do të mbetet i pandryshuar, edhe me qeverisjen e re në Gjermani.

Schieb në anën tjetër ka thënë se Gjermania e mbështet dialogun Kosovë – Serbi të ndihmuar nga BE-ja dhe ka thënë se gjitha marrëveshjet e arritura në Bruksel duhet implementuar, përfshirë edhe Asociacionin.