Arbëri

Financimi i partive politike, kërkohet publikimi i burimeve të sakta

Foto: Ilustrim/KOHA
 

Pos plotësim-ndryshimi që i është bërë Ligjit për financimin e partive politike, këto të fundit thonë se pos raportimit dhe auditimit, është shumë më rëndësi që të shmanget informaliteti i financimit të subjekteve politike, raporton Ekonomia Online.

Partitë politike në vend, thonë se Kosova ka bazë ligjore për sa i përket rregullimit të Ligjit për financimin e partive politike.