Arbëri

FSK-ja po trajnohet nga turqit në taktika luftarake

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka njoftuar se komandot e Forcave të Sigurisë së Kosovës janë duke u trajnuar në përvetësimin e taktikave luftarake nga forcat turke.

Sipas tij, stërvitjet janë tejet sfiduese dhe përvetësimet po bëhen në taktika për përballje me forcat armike.