Arbëri

Në SHSKUK po trajtohen 33 pacientë të prekur nga COVID-19

 

Në SHSKUK po trajtohen 33 pacientë të prekur nga COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHSKUK) po trajtohen 33 pacientë, 22 post-COVID dhe 11 të tjerë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë.