Arbëri

ATK-ja paralajmëron ata që fitojnë nga kriptovalutat: Duhet të deklarojnë të ardhurat

 

Administrata Tatimore e Kosovës ka paralajmëruar personat që fitojnë nga kriptovalutat që të deklarojnë të ardhurat, për ta paguar tatimin dhe kontributet pensionale.

Sipas ATK-ja, një gjë e tillë është e përcaktuar me legjislacionin tatimor.