Arbëri

Një i vdekur dhe tetë raste me COVID-19 sot në Kosovë

 

Një person ka vdekur dhe tetë persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë janë marrë 1098 mostra.