Arbëri

Shije freskuese që po pëlqehet shumë!

 

Brendi i njohur Fluidi, që tashmë ka mbi dy dekada traditë në industrinë e pijeve freskuese, ka vazhduar të sjell risi në shije për gjithë konsumatorët e vet.
E një shije mjaftë e pëlqyer nga ju së fundi është Fluidi Tropical.

Shijen freskuese dhe jo alkoolike që po preferohet nga të gjitha gjeneratat dhe në çdo sezon, mund ta gjeni në paketime plastike dhe në gjitha marketet moderne dhe tradicionale.