Arbëri

Kuvendi i Shqipërisë miraton buxhetin e vitit 2022

 

Pas një muaji diskutime në komisionet parlamentare, Kuvendi këtë të enjte miratoi me 77 vota pro buxhetin e vitit 2022.

Propozimet e qeverisë për këtë buxhet dhe paketën fiskale kanë prodhuar jo pak debate.