Arbëri

Kuvendi i Kosovës pjesë e fushatës globale kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Kuvendi i Republikës së Kosovës i është bashkuar fushatës globale “16 Ditë të aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore ndaj grave dhe vajzave”.

Në seancën plenare deputetët po mbajnë disa simbole që shënojnë këto ditë kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave.