Arbëri

Szunyog dënon incidentet ndaj komuniteteve pakicë në Kosovë

 

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog ka dënuar ashpër incidentet ku pjesëtarë të komuniteteve janë diskriminuar në baza etnike në Gjakovë dhe në Prizren.

Ai ka bërë thirrje që të për respekt, tolerancë dhe paqe. Me këtë rast ai nëpërmjet një postimi në “Twitter” ka inkurajuar institucionet e Kosovës që të ndërmarrin masa ligjore.