Arbëri

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, një varg pikash në rend të ditës

Foto: KOHA
 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë nesër të hënën duke filluar nga ora 11:00.

Në rendin e ditës do të jetë pika e papërfunduar nga seanca plenare e mbajtur më 22 dhe 28 korrik 2021 për votimin e rekomandimeve të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me raportin e auditimit të pasqyrave vjetore financiare të ndërmarrjes “Hortikultura” për vitin 2020.