Arbëri

Votat me postë për Junik, Dragash e Mamushë dyshohet se janë shkruar nga e njëjta dorë

 

Ka filluar procesi i numërimit i votave të ardhura me postë.

Votat nga diaspora për komunat e Junikut, Mamushës dhe Dragashit do të ekspozohen për media nën dyshimin se janë shkruar nga e njëjta dorë.