Arbëri

Kryeministri Kurti uron fituesit e zgjedhjeve - tregon defektet e VV-së

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka uruar fituesit e balotazhit të 14 nëntorit, duke deklaruar se me kryetarët e zgjedhur të komunave do të bashkëpunojë.

I pari i Lëvizjes Vetëvendosjes tha se rezultati ishte jo i kënaqshëm për VV-në, dhe kjo vjen si rezultat disa defekteve.