Arbëri

Osmani për zgjedhjet: Kosova dëshmoi se ka demokraci të konsoliduar

 

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka bërë reagimin e parë pas balotazhit të 14 nëntorit, duke vlerësuar “kulturën e lartë demokratike” të treguar nga qytetarët.

Nëpërmjet një komunikate thuhet se u dëshmua që Kosova ka demokraci të konsoliduar, është e aftë të organizojë zgjedhje si dhe është shembull për rajonin.