Arbëri

Partitë – shembull i keq i mosrespektimit të masave anti-COVID

 

Fushatën zgjedhore për balotazhin e 14 nëntorit, partitë politike e kanë përmbyllur të premten me tubime të mëdha njerëzish, në kundërshtim me masat anti-COVID. Për këto grumbullime të njerëzve, Inspektorati i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë u ka shqiptuar gjoba partive politike e organizatorëve të tubimeve.

Të premten partitë politike kanë përmbyllur fushatën zgjedhore prej 5 ditësh për zgjedhjet lokale të raundit të dytë, që do të mbahen më 14 nëntor.

Ndryshe nga fushata njëmujore, partitë kësaj radhe kanë mbajtur tubime haptazi me prani të madhe njerëzish, e në kundërshtim me masat antiCOVID.