Arbëri

Supremja vulos gjobën ndaj Listës Serbe

 

Gjykata Supreme e ka refuzuar ankesën e Listës Serbe për gjobën që Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ia kishte shqiptuar për blerje votash.

Dënimi prej 8.100 eurosh për shkelje të Kodit të Mirësjelljes për Subjekteve Politike, KQZ-së në Kllokot kishte ardhur pasi iniciativa qytetare “Srpska Narodna Sloga” e ka denoncuar për blerje votash 10 votave për 200 euro dhe kishte ushtruar ankesë në PZAP.