Arbëri

Qeveria ndan mbi 36 milionë euro për pensione, vendimi po shihet si elektoral

 

Qeveria Kurti ka ndarë 36 milionë euro për përfituesit e skemave sociale dhe pensionale.

Njohës të politikave publike e kanë konsideruar këtë si abuzim me resurse shtetërore për përfitime të partisë në pushtet.