Arbëri

Me aksion simbolik kundërshtohet dënimi i ulët për dhunimin e 15-vjeçares

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Kolektivi Për Mendim dhe Veprim Feminist ka organizuar aksion simbolik në kundërshtim të dënimit të ulët për përdhunimin e një të miture.

Gjykata Themelore në Pejë e ka dënuar me tetë muaj e tetë ditë personin që ka dhunuar 15-vjeçaren.